Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Чорна Т. О. 
Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива / Т. О. Чорна, Д. О. Тютюнник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 200-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_33
  Повний текст PDF - 169.226 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чорна Т.
  • Тютюнник Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чорна Т. О. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива / Т. О. Чорна, Д. О. Тютюнник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 200-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_33.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського