Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Чорна Т. О. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива / Т. О. Чорна, Д. О. Тютюнник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 200-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_33 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Чорна Т. О. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива / Т. О. Чорна, Д. О. Тютюнник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 200-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_33. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |