Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Шеломієнко Н. В. 
Визначення якості томатної пасти, що реалізується в торговельній мережі Харкова / Н. В. Шеломієнко, О. І. Рикова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 193-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_32
  Повний текст PDF - 178.044 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шеломієнко Н.
  • Рикова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шеломієнко Н. В. Визначення якості томатної пасти, що реалізується в торговельній мережі Харкова / Н. В. Шеломієнко, О. І. Рикова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 193-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_32.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського