Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Шеломієнко Н. В. Визначення якості томатної пасти, що реалізується в торговельній мережі Харкова / Н. В. Шеломієнко, О. І. Рикова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 193-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_32 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шеломієнко Н. В. Визначення якості томатної пасти, що реалізується в торговельній мережі Харкова / Н. В. Шеломієнко, О. І. Рикова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 193-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_32. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |