Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Кравченко О. І. 
Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100" / О. І. Кравченко, Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 180-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_30
  Повний текст PDF - 214.587 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кравченко О.
  • Лисюк Г.
  • Олійник С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кравченко О. І. Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100" / О. І. Кравченко, Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 180-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кравченко Оксана Іванівна (сільськогосподарські науки)
  • Кравченко Олександр Іванович (технічні науки)
  • Кравченко Олена Іванівна (технічні науки)
  • Олійник Світлана Георгіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського