Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Кравченко О. І. Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100" / О. І. Кравченко, Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 180-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_30 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кравченко О. І. Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100" / О. І. Кравченко, Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 180-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_30.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |