Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Гринченко Н. Г. 
Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини / Н. Г. Гринченко, Р. В. Плотнікова, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 3-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_3
  Повний текст PDF - 177.907 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гринченко Н.
  • Плотнікова Р.
  • Пивоваров П.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гринченко Н. Г. Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини / Н. Г. Гринченко, Р. В. Плотнікова, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 3-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гринченко Наталя Геннадіївна (технічні науки)
  • Плотнікова Раїса Валеріївна (технічні науки)
  • Пивоваров Павло Петрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського