Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Головко М. П. 
Вплив напівфабрикату кісткового харчового на властивості емульсійних систем / М. П. Головко, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. С. Роговий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 170-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_28
  Повний текст PDF - 208.366 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Головко М.
  • Шидакова-Каменюка О.
  • Роговий І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Головко М. П. Вплив напівфабрикату кісткового харчового на властивості емульсійних систем / М. П. Головко, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. С. Роговий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 170-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Головко Микола Павлович (технічні науки)
  • Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна (технічні науки)
  • Роговий Іван Станіславович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського