Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Нечепуренко К. Б. 
Структуровані термостабільні тверді емульсії на основі іонотропних полісахаридів / К. Б. Нечепуренко, Є. П. Пивоваров, А. Б. Горальчук, Т. В. Трощій // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 108-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_20
  Повний текст PDF - 169.778 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Нечепуренко К.
  • Пивоваров Є.
  • Горальчук А.
  • Трощій Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Нечепуренко К. Б. Структуровані термостабільні тверді емульсії на основі іонотропних полісахаридів / К. Б. Нечепуренко, Є. П. Пивоваров, А. Б. Горальчук, Т. В. Трощій // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 108-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Нечепуренко Кристина Борисівна (технічні науки)
  • Пивоваров Євген Павлович (технічні науки)
  • Горальчук Андрій Богданович (технічні науки)
  • Трощій Тетяна Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського