Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Гринченко О. О. 
Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів з метою їх використання в технології продукції на основі молочної сировини / О. О. Гринченко, І. М. Гурікова, Г. В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 97-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_18
  Повний текст PDF - 214.874 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гринченко О.
  • Гурікова І.
  • Запаренко Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гринченко О. О. Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів з метою їх використання в технології продукції на основі молочної сировини / О. О. Гринченко, І. М. Гурікова, Г. В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 97-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гринченко Ольга Олексіївна (1962–) (технічні науки)
  • Запаренко Ганна Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського