Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Черно Н. К. 
Фізико-хімічні характеристики комплексів хітозану з аніонними полісахаридами / Н. К. Черно, С. О. Озоліна, А. І. Капустян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 65-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_13
  Повний текст PDF - 209.383 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Черно Н.
  • Озоліна С.
  • Капустян А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Черно Н. К. Фізико-хімічні характеристики комплексів хітозану з аніонними полісахаридами / Н. К. Черно, С. О. Озоліна, А. І. Капустян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 65-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Черно Наталія Кирилівна (хімічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського