Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Столярчук В. М. 
Жирно-кислотний склад виробів із пісочного тіста з використанням нетрадиційної рослинної сировини / В. М. Столярчук, О. О. Педань, К. М. Остапенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 60-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_12
  Повний текст PDF - 232.825 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Столярчук В.
  • Педань О.
  • Остапенко К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Столярчук В. М. Жирно-кислотний склад виробів із пісочного тіста з використанням нетрадиційної рослинної сировини / В. М. Столярчук, О. О. Педань, К. М. Остапенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 60-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Столярчук Валентина Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського