Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Янчева М. О. 
Вивчення пребіотичних властивостей заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів із композицією "КріоЛакт" / М. О. Янчева, В. А. Большакова, Ю. В. Яковлева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 55-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_11
  Повний текст PDF - 169.976 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Янчева М.
  • Большакова В.
  • Яковлева Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Янчева М. О. Вивчення пребіотичних властивостей заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів із композицією "КріоЛакт" / М. О. Янчева, В. А. Большакова, Ю. В. Яковлева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 55-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Янчева Марина Олександрівна (технічні науки)
  • Большакова Вікторія Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського