Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Кір’яков Ю. К. 
Застосування інформаційних технологій для аналізу організації праці на підприємствах харчування / Ю. К. Кір’яков, О. М. Тімофєєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 489-495. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_82
  Повний текст PDF - 280.995 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кір’яков Ю.
  • Тімофєєва О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кір’яков Ю. К. Застосування інформаційних технологій для аналізу організації праці на підприємствах харчування / Ю. К. Кір’яков, О. М. Тімофєєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 489-495. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_82.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського