Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Тюрікова І. С. 
Пошукові дослідження можливості використання перикарпу волоського горіха для виробництва напоїв / І. С. Тюрікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 453-458. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_76
  Повний текст PDF - 170.681 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Тюрікова І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Тюрікова І. С. Пошукові дослідження можливості використання перикарпу волоського горіха для виробництва напоїв / І. С. Тюрікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 453-458. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_76.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Тюрікова Інна Станіславівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського