Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Колесник Т. Л. 
Дослідження якості продуктів методом функціонального аналізу властивостей / Т. Л. Колесник, О. В. М’ячиков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 435-442. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_73
  Повний текст PDF - 196.666 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Колесник Т.
  • М’ячиков О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Колесник Т. Л. Дослідження якості продуктів методом функціонального аналізу властивостей / Т. Л. Колесник, О. В. М’ячиков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 435-442. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_73.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського