Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Євлаш В. В. 
Дослідження гігроскопічних властивостей залізовмісних дієтичних добавок для визначення умов їх зберігання / В. В. Євлаш, В. О. Акмен, О. Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 418-423. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_70
  Повний текст PDF - 235.942 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Євлаш В.
  • Акмен В.
  • Дьяков О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Євлаш В. В. Дослідження гігроскопічних властивостей залізовмісних дієтичних добавок для визначення умов їх зберігання / В. В. Євлаш, В. О. Акмен, О. Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 418-423. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_70.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Євлаш Вікторія Владленівна (технічні науки)
  • Акмен Вікторія Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського