Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Чагаровський О. П. 
Основні фактори (бар’єри), які впливають на збереження м’ясних продуктів / О. П. Чагаровський, О. І. Рибачук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 393-397. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_65
  Повний текст PDF - 186.294 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чагаровський О.
  • Рибачук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чагаровський О. П. Основні фактори (бар’єри), які впливають на збереження м’ясних продуктів / О. П. Чагаровський, О. І. Рибачук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 393-397. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_65.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського