Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Чагаровський О. П. Основні фактори (бар’єри), які впливають на збереження м’ясних продуктів / О. П. Чагаровський, О. І. Рибачук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 393-397. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_65 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Чагаровський О. П. Основні фактори (бар’єри), які впливають на збереження м’ясних продуктів / О. П. Чагаровський, О. І. Рибачук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 393-397. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_65. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |