Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Михайлик В. М. 
Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива / В. М. Михайлик, А. М. Сесь, Л. В. Даниленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 385-393. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_64
  Повний текст PDF - 189.966 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Михайлик В.
  • Сесь А.
  • Даниленко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Михайлик В. М. Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива / В. М. Михайлик, А. М. Сесь, Л. В. Даниленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 385-393. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_64.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського