Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Михайлик В. М. Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива / В. М. Михайлик, А. М. Сесь, Л. В. Даниленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 385-393. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_64 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Михайлик В. М. Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива / В. М. Михайлик, А. М. Сесь, Л. В. Даниленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 385-393. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_64. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |