Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Сесь А. М. 
Дослідження параметрів процесу осмотичного зневоднювання і застосування даних характеристик для технології виробництва варення / А. М. Сесь, В. В. Піддубний, Л. В. Даниленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 377-384. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_63
  Повний текст PDF - 210.761 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сесь А.
  • Піддубний В.
  • Даниленко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сесь А. М. Дослідження параметрів процесу осмотичного зневоднювання і застосування даних характеристик для технології виробництва варення / А. М. Сесь, В. В. Піддубний, Л. В. Даниленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 377-384. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_63.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Піддубний Василь Вікторович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського