Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Сесь А. М. Дослідження параметрів процесу осмотичного зневоднювання і застосування даних характеристик для технології виробництва варення / А. М. Сесь, В. В. Піддубний, Л. В. Даниленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 377-384. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_63 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сесь А. М. Дослідження параметрів процесу осмотичного зневоднювання і застосування даних характеристик для технології виробництва варення / А. М. Сесь, В. В. Піддубний, Л. В. Даниленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 377-384. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_63.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |