Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Агафонова Ю. Ю. Аналіз впливу стабілізаторів структури на текстуру сметанних десертів / Ю. Ю. Агафонова, В. Ю. Прокудіна, К. К. Василець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 369-377. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_62 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Агафонова Ю. Ю. Аналіз впливу стабілізаторів структури на текстуру сметанних десертів / Ю. Ю. Агафонова, В. Ю. Прокудіна, К. К. Василець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 369-377. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_62. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |