Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Агафонова Ю. Ю. 
Аналіз впливу стабілізаторів структури на текстуру сметанних десертів / Ю. Ю. Агафонова, В. Ю. Прокудіна, К. К. Василець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 369-377. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_62
  Повний текст PDF - 190.783 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Агафонова Ю.
  • Прокудіна В.
  • Василець К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Агафонова Ю. Ю. Аналіз впливу стабілізаторів структури на текстуру сметанних десертів / Ю. Ю. Агафонова, В. Ю. Прокудіна, К. К. Василець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 369-377. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_62.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського