Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Одарченко Д. М. 
Вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тіста / Д. М. Одарченко, В. Ю. Балим, Є. Л. Гасай, А. О. Бабіч // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 357-362. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_60
  Повний текст PDF - 174.272 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Одарченко Д.
  • Балим В.
  • Гасай Є.
  • Бабіч А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Одарченко Д. М. Вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тіста / Д. М. Одарченко, В. Ю. Балим, Є. Л. Гасай, А. О. Бабіч // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 357-362. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_60.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Одарченко Дмитро Миколайович (технічні науки)
  • Гасай Євгенія Леонідівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського