Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Одарченко Д. М. Вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тіста / Д. М. Одарченко, В. Ю. Балим, Є. Л. Гасай, А. О. Бабіч // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 357-362. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_60 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Одарченко Д. М. Вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тіста / Д. М. Одарченко, В. Ю. Балим, Є. Л. Гасай, А. О. Бабіч // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 357-362. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_60.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |