Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Мостова Л. М. Наукове обґрунтування технології стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації для десертної продукції емульсійного типу / Л. М. Мостова, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, В. М. Михайлов, А. В. Зайцев // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 24-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мостова Л. М. Наукове обґрунтування технології стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації для десертної продукції емульсійного типу / Л. М. Мостова, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, В. М. Михайлов, А. В. Зайцев // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 24-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |