Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Бондаренко Т. А. 
Використання "Еламіну" в раціонах харчування населення України / Т. А. Бондаренко, Т. М. Рижкова, В. Г. Прудніков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 326-332. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_55
  Повний текст PDF - 223.989 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бондаренко Т.
  • Рижкова Т.
  • Прудніков В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бондаренко Т. А. Використання "Еламіну" в раціонах харчування населення України / Т. А. Бондаренко, Т. М. Рижкова, В. Г. Прудніков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 326-332. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_55.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Рижкова Таісія МиколаЇвна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського