Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Бондаренко Т. А. Використання "Еламіну" в раціонах харчування населення України / Т. А. Бондаренко, Т. М. Рижкова, В. Г. Прудніков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 326-332. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_55 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бондаренко Т. А. Використання "Еламіну" в раціонах харчування населення України / Т. А. Бондаренко, Т. М. Рижкова, В. Г. Прудніков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 326-332. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_55.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |