Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Погожих М. І. 
Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового буряку / М. І. Погожих, А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Є. Л. Гасай // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 249-256. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_41
  Повний текст PDF - 246.781 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Погожих М.
  • Одарченко А.
  • Карбівнича Т.
  • Гасай Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Погожих М. І. Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового буряку / М. І. Погожих, А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Є. Л. Гасай // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 249-256. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_41.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Погожих Микола Іванович (технічні науки)
  • Одарченко Андрій Миколайович (технічні науки)
  • Карбівнича Тетяна Василівна (технічні науки)
  • Гасай Євгенія Леонідівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського