Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Гринченко О. О. 
Використання холоднонабухаючих крохмалів у технології соусів емульсійного типу / О. О. Гринченко, І. М. Гурікова, К. В. Зубченко, Є. О. Клапцов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 11-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_4
  Повний текст PDF - 202.547 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гринченко О.
  • Гурікова І.
  • Зубченко К.
  • Клапцов Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гринченко О. О. Використання холоднонабухаючих крохмалів у технології соусів емульсійного типу / О. О. Гринченко, І. М. Гурікова, К. В. Зубченко, Є. О. Клапцов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 11-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гринченко Ольга Олексіївна (1962–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського