Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Черевко О. І. 
Наукові основи формування якості полідисперсних харчових систем за умов заморожування / О. І. Черевко, А. М. Одарченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 232-237. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_38
  Повний текст PDF - 267.265 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Черевко О.
  • Одарченко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Черевко О. І. Наукові основи формування якості полідисперсних харчових систем за умов заморожування / О. І. Черевко, А. М. Одарченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 232-237. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_38.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Черевко Олександр Іванович (технічні науки)
  • Одарченко Андрій Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського