Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Потапов В. О. 
Експериментальне вивчення впливу геометричних параметрів масообмінного модуля ємності та параметрів сушильного агента на процес ЗТП-сушіння / В. О. Потапов, І. С. Ковш, О. Ю. Гриценко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 206-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_34
  Повний текст PDF - 222.904 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Потапов В.
  • Ковш І.
  • Гриценко .

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Потапов В. О. Експериментальне вивчення впливу геометричних параметрів масообмінного модуля ємності та параметрів сушильного агента на процес ЗТП-сушіння / В. О. Потапов, І. С. Ковш, О. Ю. Гриценко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 206-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_34.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Потапов Володимир Олексійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського