Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Пивоваров П. П. 
Вивчення механізму внутрішнього структурування для створення нових гранульованих продуктів / П. П. Пивоваров, Є. П. Пивоваров, В. О. Ключко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 3-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_3
  Повний текст PDF - 195.786 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пивоваров П.
  • Пивоваров Є.
  • Ключко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пивоваров П. П. Вивчення механізму внутрішнього структурування для створення нових гранульованих продуктів / П. П. Пивоваров, Є. П. Пивоваров, В. О. Ключко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 3-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пивоваров Павло Петрович (технічні науки)
  • Пивоваров Євген Павлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського