Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Маяк В. І. Теоретичне дослідження компресійних характеристик високов'язких продуктів / В. І. Маяк, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, В. В. Гольцов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 140-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Маяк В. І. Теоретичне дослідження компресійних характеристик високов'язких продуктів / В. І. Маяк, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, В. В. Гольцов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 140-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |