Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Маяк В. І. 
Теоретичне дослідження компресійних характеристик високов'язких продуктів / В. І. Маяк, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, В. В. Гольцов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 140-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_24
  Повний текст PDF - 224.025 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Маяк В.
  • Михайлов В.
  • Загорулько О.
  • Гольцов В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Маяк В. І. Теоретичне дослідження компресійних характеристик високов'язких продуктів / В. І. Маяк, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, В. В. Гольцов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 140-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Михайлов Валерій Михайлович (1963–) (технічні науки)
  • Михайлов Валерій Михайлович (1943–) (технічні науки)
  • Загорулько Олексій Євгенович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського