Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Рябець О. Ю. 
Обґрунтування складу рецептурних сумішей на основі ксантану для одержання капсульних продуктів / О. Ю. Рябець, С. В. Іванов, О. О. Гринченко, Є. П. Пивоваров, В. В. Зайцев // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 114-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_20
  Повний текст PDF - 218.629 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рябець О.
  • Іванов С.
  • Гринченко О.
  • Пивоваров Є.
  • Зайцев В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рябець О. Ю. Обґрунтування складу рецептурних сумішей на основі ксантану для одержання капсульних продуктів / О. Ю. Рябець, С. В. Іванов, О. О. Гринченко, Є. П. Пивоваров, В. В. Зайцев // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 114-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Рябець Ольга Юріївна (технічні науки)
  • Іванов Сергій Віталійович (технічні науки)
  • Іванов Сергій Вікторович (технічні науки)
  • Гринченко Ольга Олексіївна (1962–) (технічні науки)
  • Пивоваров Євген Павлович (технічні науки)
  • Зайцев Валерій Володимирович (технічні науки)
  • Зайцев Володимир Васильович (технічні науки)
  • Зайцев Валерій Васильович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського