Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Баля Л. В. 
Розробка рецептур нових плодоовочевих консервів на основі зернової квасолі білої / Л. В. Баля // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 56-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_11
  Повний текст PDF - 172.609 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Баля Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Баля Л. В. Розробка рецептур нових плодоовочевих консервів на основі зернової квасолі білої / Л. В. Баля // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 56-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Баля Лілія Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського