Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Головко М. П. Особливості пористої будови тканин з різним волокнистим складом / М. П. Головко, В. О. Захаренко, Н. М. Василенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 437-442. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_75 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Головко М. П. Особливості пористої будови тканин з різним волокнистим складом / М. П. Головко, В. О. Захаренко, Н. М. Василенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 437-442. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_75.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |