Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Аксьонова О. Ф. Дослідження вмісту флуорид-іонів у чорному та зеленому чаї різних торгових марок / О. Ф. Аксьонова, О. В. Добровольська, Д. Є. Вовченко, М. В. Савін, Д. А. Городажев // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 430-436. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_74 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Аксьонова О. Ф. Дослідження вмісту флуорид-іонів у чорному та зеленому чаї різних торгових марок / О. Ф. Аксьонова, О. В. Добровольська, Д. Є. Вовченко, М. В. Савін, Д. А. Городажев // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 430-436. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_74.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |