Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Аксьонова О. Ф. 
Дослідження вмісту флуорид-іонів у чорному та зеленому чаї різних торгових марок / О. Ф. Аксьонова, О. В. Добровольська, Д. Є. Вовченко, М. В. Савін, Д. А. Городажев // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 430-436. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_74
  Повний текст PDF - 203.253 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Аксьонова О.
  • Добровольська О.
  • Вовченко Д.
  • Савін М.
  • Городажев Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Аксьонова О. Ф. Дослідження вмісту флуорид-іонів у чорному та зеленому чаї різних торгових марок / О. Ф. Аксьонова, О. В. Добровольська, Д. Є. Вовченко, М. В. Савін, Д. А. Городажев // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 430-436. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_74.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Аксьонова Олена Федорівна (технічні науки)
  • Добровольська Олена Владиславівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського