Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Мардар М. Р. Білкові речовини нових видів хліба з цілого зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів / М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 419-425. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_72 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мардар М. Р. Білкові речовини нових видів хліба з цілого зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів / М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 419-425. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_72.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |