Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Торяник О. І. 
ЯМР - дослідження вологоутримуючих властивостей добавок ксантану та гуару в безбілковому тісті для виробництва дієтичного хліба / О. І. Торяник, О. Г. Дьяков, З. І. Кучерук, О. С. Луньова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 388-395. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_67
  Повний текст PDF - 248.11 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Торяник О.
  • Дьяков О.
  • Кучерук З.
  • Луньова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Торяник О. І. ЯМР - дослідження вологоутримуючих властивостей добавок ксантану та гуару в безбілковому тісті для виробництва дієтичного хліба / О. І. Торяник, О. Г. Дьяков, З. І. Кучерук, О. С. Луньова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 388-395. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_67.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кучерук Зіновія Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського