Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Коваленко В. О. 
Розробка параметрів ферментативного протеолізу колагеномісткої сировини колагеназою / В. О. Коваленко, Л. О. Чернова, О. Г. Дьяков, О. В. Москаленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 378-383. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_65
  Повний текст PDF - 192.799 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Коваленко В.
  • Чернова Л.
  • Дьяков О.
  • Москаленко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Коваленко В. О. Розробка параметрів ферментативного протеолізу колагеномісткої сировини колагеназою / В. О. Коваленко, Л. О. Чернова, О. Г. Дьяков, О. В. Москаленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 378-383. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_65.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Коваленко Віктор Олександрович (технічні науки)
  • Коваленко Валентина Олексіївна (технічні науки)
  • Коваленко Валентин Олександрович (технічні науки)
  • Москаленко Ольга Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського