Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Колтунов В. А. 
Оцінка кулінарних властивостей сортів гарбузів, вирощених у Поліській зоні України / В. А. Колтунов, М. В. Булах // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 364-370. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_63
  Повний текст PDF - 189.567 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Колтунов В.
  • Булах М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Колтунов В. А. Оцінка кулінарних властивостей сортів гарбузів, вирощених у Поліській зоні України / В. А. Колтунов, М. В. Булах // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 364-370. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_63.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського