Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Колтунов В. А. Оцінка кулінарних властивостей сортів гарбузів, вирощених у Поліській зоні України / В. А. Колтунов, М. В. Булах // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 364-370. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_63 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Колтунов В. А. Оцінка кулінарних властивостей сортів гарбузів, вирощених у Поліській зоні України / В. А. Колтунов, М. В. Булах // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 364-370. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_63. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |