Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Дюкарева Г. І. Дослідження товарознавчих показників якості зефіру, який реалізується на споживчому ринку Харкова / Г. І. Дюкарева, М. В. Кошарновська, Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 358-364. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_62 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дюкарева Г. І. Дослідження товарознавчих показників якості зефіру, який реалізується на споживчому ринку Харкова / Г. І. Дюкарева, М. В. Кошарновська, Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 358-364. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_62.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |