Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Хаустова Т. М. 
Оптимізація співвідношення рецептурних компонентів крокетної маси на основі борошна пшеничного / Т. М. Хаустова, В. В. Полевич, Н. В. Федак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 346-352. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_60
  Повний текст PDF - 207.162 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хаустова Т.
  • Полевич В.
  • Федак Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хаустова Т. М. Оптимізація співвідношення рецептурних компонентів крокетної маси на основі борошна пшеничного / Т. М. Хаустова, В. В. Полевич, Н. В. Федак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 346-352. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_60.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Хаустова Тетяна Миколаївна (технічні науки)
  • Полевич Віталій Вадимович (технічні науки)
  • Федак Наталя Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського