Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Хаустова Т. М. Оптимізація співвідношення рецептурних компонентів крокетної маси на основі борошна пшеничного / Т. М. Хаустова, В. В. Полевич, Н. В. Федак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 346-352. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_60 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Хаустова Т. М. Оптимізація співвідношення рецептурних компонентів крокетної маси на основі борошна пшеничного / Т. М. Хаустова, В. В. Полевич, Н. В. Федак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 346-352. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_60.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |