Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дідух Н. А. 
Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначення / Н. А. Дідух, Л. О. Молокопой, Ю. В. Назаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 329-336. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_57
  Повний текст PDF - 336.477 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дідух Н.
  • Молокопой Л.
  • Назаренко Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дідух Н. А. Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначення / Н. А. Дідух, Л. О. Молокопой, Ю. В. Назаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 329-336. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_57.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дідух Наталія Андріївна (технічні науки)
  • Назаренко Юлія Валентинівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського