Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Крайнюк Л. М. 
Удосконалення технологічних карт у випадку малої кількості спостережень на етапі їх розробки / Л. М. Крайнюк, Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова, Н. В. Манжос // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 273-277. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_48
  Повний текст PDF - 189.506 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Крайнюк Л.
  • Крутовий Ж.
  • Касілова Л.
  • Манжос Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Крайнюк Л. М. Удосконалення технологічних карт у випадку малої кількості спостережень на етапі їх розробки / Л. М. Крайнюк, Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова, Н. В. Манжос // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 273-277. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_48.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського