Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Крайнюк Л. М. 
Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції / Л. М. Крайнюк, Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 266-272. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_47
  Повний текст PDF - 181.129 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Крайнюк Л.
  • Крутовий Ж.
  • Касілова Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Крайнюк Л. М. Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції / Л. М. Крайнюк, Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 266-272. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_47.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського