Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Крайнюк Л. М. Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції / Л. М. Крайнюк, Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 266-272. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_47 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Крайнюк Л. М. Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції / Л. М. Крайнюк, Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 266-272. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_47. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |