Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Білонога Ю. Л. 
Вплив олії пшеничних зародків на коефіцієнт теплопередачі кожухотрубного теплообмінника / Ю. Л. Білонога, О. Р. Максисько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 246-253. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_44
  Повний текст PDF - 406.213 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Білонога Ю.
  • Максисько О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Білонога Ю. Л. Вплив олії пшеничних зародків на коефіцієнт теплопередачі кожухотрубного теплообмінника / Ю. Л. Білонога, О. Р. Максисько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 246-253. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_44.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Білонога Юрій Львович (1959–) (технічні науки)
  • Максисько Оксана Романівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського