Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Потапов В. О. 
Дослідження теплофізичних властивостей суспензій з вуглецевими нанотрубками, отриманими з коксового пилу / В. О. Потапов, С. О. Шевченко, О. І. Зеленський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 222-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_40
  Повний текст PDF - 220.207 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Потапов В.
  • Шевченко С.
  • Зеленський О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Потапов В. О. Дослідження теплофізичних властивостей суспензій з вуглецевими нанотрубками, отриманими з коксового пилу / В. О. Потапов, С. О. Шевченко, О. І. Зеленський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 222-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_40.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Потапов Володимир Олексійович (технічні науки)
  • Зеленський Олег Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського