Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Потапов В. О. 
Розробка моделі процесу змін якості виноградної вичавки під час ЗТП-сушіння / В. О. Потапов, Є. М. Якушенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 206-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_37
  Повний текст PDF - 280.273 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Потапов В.
  • Якушенко Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Потапов В. О. Розробка моделі процесу змін якості виноградної вичавки під час ЗТП-сушіння / В. О. Потапов, Є. М. Якушенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 206-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_37.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Потапов Володимир Олексійович (технічні науки)
  • Якушенко Євген Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського