Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Стіборовський С. Е. 
Дослідження властивостей печінкових мас за умови додавання пребіотичної суміші / С. Е. Стіборовський, І. Б. Левіт, Ю. В. Османова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 91-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_19
  Повний текст PDF - 188.076 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Стіборовський С.
  • Левіт І.
  • Османова Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Стіборовський С. Е. Дослідження властивостей печінкових мас за умови додавання пребіотичної суміші / С. Е. Стіборовський, І. Б. Левіт, Ю. В. Османова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 91-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Османова Юлія Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського