Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Мельнічук О. Є. 
Осмотичне збезводнення як спосіб концентрування та його використання у виробництві фруктових концентрованих консервів / О. Є. Мельнічук, Л. А. Бейко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 84-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_18
  Повний текст PDF - 225.375 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мельнічук О.
  • Бейко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мельнічук О. Є. Осмотичне збезводнення як спосіб концентрування та його використання у виробництві фруктових концентрованих консервів / О. Є. Мельнічук, Л. А. Бейко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 84-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мельнічук Оксана Євстахівна (технічні науки)
  • Бейко Людмила Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського