Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Кащенко В. Ф. Бутерброды в сырной вспененной оболочке / В. Ф. Кащенко, Л. В. Белозерцева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 66-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кащенко В. Ф. Бутерброды в сырной вспененной оболочке / В. Ф. Кащенко, Л. В. Белозерцева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 66-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_14. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |