Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Пивоваров П. П. 
Закономірності переходу кальцію в іонний стан для ініціювання процесу гелеутворення / П. П. Пивоваров, О. В. Мороз // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 56-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_12
  Повний текст PDF - 180.353 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пивоваров П.
  • Мороз О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пивоваров П. П. Закономірності переходу кальцію в іонний стан для ініціювання процесу гелеутворення / П. П. Пивоваров, О. В. Мороз // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 56-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пивоваров Павло Петрович (технічні науки)
  • Мороз Оксана Володимирівна (технічні науки)
  • Мороз Олексій Валерійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського