Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Мардар М. Р. 
Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок / М. Р. Мардар, Л. О. Валевська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 51-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_11
  Повний текст PDF - 169.92 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мардар М.
  • Валевська Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мардар М. Р. Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок / М. Р. Мардар, Л. О. Валевська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 51-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мардар Марина Ромиківна (технічні науки)
  • Валевська Людмила Олександрівна (1985–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського