Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Мардар М. Р. Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок / М. Р. Мардар, Л. О. Валевська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 51-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мардар М. Р. Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок / М. Р. Мардар, Л. О. Валевська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 51-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |