Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Павлюк Р. Ю. Розробка функціонального оздоровчого морозива з використанням наноструктурованих кріопаст із плодоовочевої сировини з рекордним вмістом БАР / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. В. Крячко, А. А. Берестова, Д. О. Глубокий, Н. П. Максимова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 41-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Павлюк Р. Ю. Розробка функціонального оздоровчого морозива з використанням наноструктурованих кріопаст із плодоовочевої сировини з рекордним вмістом БАР / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. В. Крячко, А. А. Берестова, Д. О. Глубокий, Н. П. Максимова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 41-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |