Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Чуйко А. М. 
Покращення структурно-механічних характеристик морозива з добавками тваринного та рослинного походження / А. М. Чуйко, О. Є. Шевченко, Г. І. Дюкарева, Р. Я. Томашевська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 360-366. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_57
  Повний текст PDF - 732.06 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чуйко А.
  • Шевченко О.
  • Дюкарева Г.
  • Томашевська Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чуйко А. М. Покращення структурно-механічних характеристик морозива з добавками тваринного та рослинного походження / А. М. Чуйко, О. Є. Шевченко, Г. І. Дюкарева, Р. Я. Томашевська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 360-366. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_57.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Чуйко Андрій Миколайович (технічні науки)
  • Шевченко Олена Євгеніївна (технічні науки)
  • Шевченко Олександр Євгенійович (технічні науки)
  • Дюкарева Галина Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського